ROMALEX

CARIERĂ REFERINȚE CONTACT
DESPRE NOI CERTIFICĂRI SERVICII SOLUȚII

Termeni si conditii

Compania ROMALEX este incantată ca ati ales acest site web si va multumește pentru interesul pe care i-l acordati.

Continutul Sitului www.romalex.ro

Romalex a gandit această pagină web cu cea mai mare atenție. Este exclusă totuși orice garanție asupra actualității, acurateții și integralității datelor puse la dispoziție.
Romalex depune eforturi pentru ca informatiile de pe acest site web sa fie corecte si actuale. Acest site web este prevazut cu scopul de a prezenta doar informatii generale. Romalex poate oricand, fara preaviz, sa aduca modificari sau completari acestui site web si poate, in egala masura, sa stearga in intregime sau partial continutul acestuia.

Excluderea Responsabilitatii


Romalex se asteapta ca toti utilizatorii sa actioneze in mod responsabil si exclude orice responsabilitate cu privire la continutul oricaror comunicatii de la orice utilizator. Informatiile de pe acest site, respectiv orice informatii referitoare la produse sau servicii ar putea contine erori tipografice, incomplete sau depasite. Utilizatorul se va folosi de informatiile furnizate pe acest site web pe propriul sau risc. In special, Romalex nu accepta nici o responsabilitate privind exactitatea, integritatea sau caracterul oportun al informatiilor in nici un scop, oricare ar fi acesta. Si exclude in mod expres responsabilitatea in cazul in care utilizatorul se bazeaza pe exactitatea si integritatea continutului acestui site web.

Link-uri catre si de pe situl web al Tertelor Parti
Link-uri de pe acest site web catre situri web ale unor terte parti sunt furnizate doar ca facilitate. Utilizarea acestor link-uri atrage parasirea acestui site web si se face pe propria dvs. raspundere. Romalex nu este in pozitia de a verifica si nici nu a verificat siturile web ale tertelor parti. Prin urmare, Romalex exclude orice responsabilitate, in acest sens, cu privire la continutul unor astfel de site-uri web.

Link-urile electronice catre acest site sunt interzise fara consimtamantul expres prealabil al SC ROMALEX SRL. Orice cerere de stabilire a unui link la acest site trebuie solutionata de SC ROMALEX SRL, Str. Magnoliei nr. 30, Satu Mare, Romania.

Copyright

©1992 Romalex isi rezerva toate drepturile. Grafica, textul, imaginile, precum si aranjamentul acestora pe situl web romalex.ro sunt protejate prin copyright conform legislatiei nationale si tratatelor internationale si de catre alte legi. Continutul acestui site web nu poate fi copiat, procesat, modificat sau pus la dispozitia tertilor in scopuri comerciale. Situl web al lui Romalex contine si imagini asupra carora terte parti detin dreptul de autor.

©1992-2015 Romalex Satu Mare